Alle bestellingen verstuur ik via Post NL. Nadat ik je pakketje heb verstuurd, ontvang je van Post NL een mail met een Track and Trace code. Zo kunnen we allebei je bestelling in de gaten houden!

Nederland: Voor een bestelling die door de brievenbus past, betaal je €3,95 aan verzendkosten. Een grotere bestelling wordt via pakketpost verstuurd, daarvoor betaal je €5,95. Vanaf 40 euro is verzending gratis. Dit wordt automatisch aangegeven tijdens het afrekenen.

België en Duitsland: Tarieven volgens de de tarieventabel van Post NL.

Betalen kan via IDEAL of BACS, oftewel directe bankoverschrijving. Maak in het laatste geval het bedrag over op rekeningnummer NL89 KNAB 0259 0643 51 op naam van SIS, onder vermelding van je bestelnummer. Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling verwerkt.

Na je bestelling stuur ik je een ontvangstbevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in je SPAM box terecht komt, kijk dus ook even daar als je de bevestiging niet kunt vinden.

Alle artikelen van macramé zijn handgemaakt. Dat betekent dat je een uniek exemplaar ontvangt en het iets langer kan duren om je aankoop te verzenden als het product niet op voorraad is. Ik probeer je bestelling in ieder geval binnen vijf werkdagen te versturen. Alvast bedankt voor je geduld!